The Noise That Heaven Built

Wooh. Fantastisch optreden hoor, in de kleine zaal van Het Paradijs op Aarde aan de Weteringschans, afgelopen dinsdag, maar poeh, wát een volume produceren die twee Japandroïden. Lemmy kon er een puntoortje aan zuigen.

Djuhpéndroids kickte ass, baby! Een uur lang rawk-‘n-roll, uitgevoerd door dat prettig leipe duo Canadezen. De twee werden overigens ook gadegeslagen door vier Japanse touristen die wellicht een heel ander idee hadden van wat er zich daarboven in die kleine zaal af zou spelen toen ze langs de plaatselijke poptempel liepen en de naam ‘Japandroids’ lazen.

Japandroids – The House That Heaven Built

Getagged , , ,

Één reactie op “The Noise That Heaven Built

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: