What Went Down? Foals is rising

Wat een dijk van een single, het titelnummer van het aankomende vierde album van Foals: What Went Down. Die jongens uit Oxford hebben muzikaal gezien een aardige route afgelegd sinds hun Antidotes uit 2008, het is bijna niet meer herkenbaar – en dat bedoel ik op een positieve manier. Dit is zo’n single die langskomt op de radio waarvan je opeens denkt: BAM!

Eigenlijk een beetje vergelijkbaar met The Maccabees: eerste single van hún gelijknamige vierde album, Marks to Prove It, is ook al zo’n knaller (en wat een mooie conXie eigenlijk, nu ik er zo over nadenk: eerste single van vierde album is titel van dat album).

Van de clip van What Went Down snap ik dan weer even geen zak, maar goed, dat zal wel hip en horror zijn en zo.

Foals – What Went Down

Getagged , , , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: