5 reacties op “CoverX 2917 : The The – Soul Mining (1983)

 1. clismo schreef:

  The The – Soul Mining

 2. begt schreef:

  WAT! EEN! PLAAT!!!

  Ongelogen waar: ik had deze plaat op cassettebandje gezet voor een van mijn broers, kreeg drie dagen na de overhandiging opeens post uit Amsterdam. Zelfgetekend eigen cartoonmannetje die een koptelefoon op had en hard brulde:
  NU AL THE PLAAT VAN HET JAAR.

  1983 was dat, wat geniet ik eigenlijk alweer lang van dit therapeutisch mooie album.

 3. jono schreef:

  Maar wel met een oerlelijke hoes!

  • Bert Laan schreef:

   Ja, laat ik daar maar niet veel van zeggen. Ik ben een man van de liedjes he, niet van de drager, niet van de speler en ook niet van de hoes. Weliswaar is dat soms vloeken in de kerk, maar het is toch wat er bij mij blijft hangen ;-]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: