Wat? Alweer tien jaar geleden, die eerste coverX?!

Sodemieters, wat vliegt de tijd. Het is tien jaar na 6 oktober 2006, waarop de eerste coverX werd geplaatst door mij. Tien jaar lang vrijwel elke dag een nieuwe hoes, die een connectie met de vorige hoes heeft. Deze all-time-high begon met Low, mijn favoriete album aller tijden. En, leuk voor de annalen, de allereerste die een puntje pakte, is ons aller hiep! Hieronder een vage screendump via WaybackMachine, want ja, dat web-log waar het toen op verscheen is opgelost in de eeuwige jachtvelden van Sanoma.

eerstecoverX061016

Getagged , , ,

7 reacties op “Wat? Alweer tien jaar geleden, die eerste coverX?!

 1. Blogman schreef:

  Gefeliciteerd!! Op naar volwassenheid!

 2. Clismo schreef:

  Van harte!

 3. Sneeuw schreef:

  Van harte goede vriend.

 4. Joes schreef:

  Gefeliciteerd! Zo’n 88-89% van de dagen wat gepost!

  • Herr Meijer schreef:

   Nou, zeker vier maanden – als het niet veel langer was – lagen we eruit. Door de perikelen met web-log.nl konden Sneeuw en ik tijdenlang niks uploaden, dus je berekening moet eigenlijk even overnieuw 🙂

 5. SftP schreef:

  Een beste tijd!
  Van harte met deze mijlpaal

 6. jono schreef:

  Gefeliciteerd!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: