11 x 2016 : The Lemon Twigs – These Words

Nog even tot nieuwjaarsdag: elke dag een van de elf liedjes die voor mij 2016 2016 maakten.

Vandaag The Lemon Twigs, u weet wel, de bizarre groep rond de New Yorkse broertjes Brian (19) en Michael (17) D’Addario die dit jaar met het album Do Hollywood – geproduceerd door Jonathan Rado van Foxygen – alles en iedereen hebben verrast. Een ongekende soundexplosie: van Wings en Beach Boys naar Todd Rundgren en Nilsson en weer terug naar de Beatles en dan alles ertussen maar dan anno nu, nota bene twee jaar geleden geschreven toen de jongens nog 17 en 15 waren. Geen 2 minuten zijn het zelfde. Single These Words is een mini-opera à la A Day in the Life, maar dan weer anders, en nog geen 4 minuten. Briljant hoor.

The Lemon Twigs – These Words

Getagged , , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: