CoverX 3460 : Anouk – Graduated Fool (2002)

Graduated Fool, het derde album van Anouk Teeuwe, uit 2002

Anouk - Graduated Fool (2002)

Het derde album van Anouk Teeuwe, Graduated Fool

Na het grote succes van Urban Solitude komt Anouk in 2002 met het gelukkig veel minder gepolijste Graduated Fool. Eigenlijk was, los van Hail, alleen Everything een redelijk grote hit. Wat verder weinig zegt, want wat mij betreft is dit het beste album van Anouk, omdat hierop de beste versie van mevrouw Teeuwe te horen is.

Elke dag een nieuwe coverX
Graduated Fool volgt op de soundtrack van The Graduate. Zo is er elke dag een nieuwe conXie te vinden met elke coverX. Die connectie kan hem in alles zitten: deze en het vorige album kunnen dezelfde afbeelding hebben, de grote hit op beide albums heeft dezelfde titel, of op beide platen zingt dezelfde zangeres mee. Het kan allemaal op conXies.nl bij deze dagelijkse visuele popquiz. En morgen verschijnt er wéér een nieuwe coverX die weer een overduidelijke connectie heeft met deze plaat. Zo doen we dat.

Mooi toch, popquizjes? En wat dacht je van de dagelijkse online hoezenquizzen van Sneeuw of Blogman trouwens?

Elke maand een nieuwe conXiesquiz in ’t Kroegie
Iedere eerste maandag van de maand, we herinneren je eraan met het luchtalarm, is de conXies (spreek uit: connecties) muziekquiz in ’t Kroegie aan het Kerkplein in Hoorn. Een quiz vol muzikale verbanden, startend rond het klokje van 20:23 uur. Tijdens deze langstlopende popquiz van Nederland (de eerste editie was rond de eeuwwisseling en borduurde voort op de Popquiz Connecties in Delft) mag je steeds van twee nummers raden wat ze met elkaar gemeen hebben. Dat kan in de titels zitten, in de artiestennamen, het kan iets muzikaals zijn of een opmerkelijk weetje …

De conXiesquiz is hoe dan ook de gezelligste muziekquiz van Nederland. Iedereen kan gratis meedoen, er zit geen superhoog tempo in want alle nummers worden volledig gedraaid, en onder alle deelnemers wordt een cd verloot. Waar vind je dat nog?

Getagged , , , , ,

Één reactie op “CoverX 3460 : Anouk – Graduated Fool (2002)

  1. Dennes schreef:

    Anouk – Graduated Fool

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: