CoverX 3466 : Holly Johnson – Dreams That Money Can’t Buy (1991)

Holly Johnson – Dreams That Money Can’t Buy (1991)

Holly Johnson met Dreams That Money Can't Buy, van Holly Johnson

Dreams That Money Can’t Buy van Holly Johnson (1991)

 

William Holly Johnson is de man achter die geweldige stem van Frankie Goes to Hollywood. Een soloplaat maken is natuurlijk wel een heel ander verhaal dan de optelsom van Holly, rest van de band en Trevor Horn. Weinig legendarische nummers op deze opvolger van Blast; het is niet anders.

Elke dag een nieuwe coverX

Dreams that Money Can’t Buy volgt op Can’t Buy a Thrill. Sommige dingen zijn nu eenmaal onbetaalbaar, en dat weet Holly dan ook.

Zo is er elke dag een nieuwe conXie te vinden met elke coverX. Die connectie kan hem in alles zitten: deze en het vorige album kunnen dezelfde afbeelding hebben, de grote hit op beide albums heeft dezelfde titel, of op beide platen zingt dezelfde zangeres mee. Het kan allemaal op conXies.nl bij deze dagelijkse visuele popquiz. En morgen verschijnt er wéér een nieuwe coverX die weer een overduidelijke connectie heeft met deze plaat. Zo doen we dat.

Leuk toch? Kijk anders ook eens bij de dagelijkse hoezenquiz van Sneeuw of Blogman.

Elke maand een nieuwe conXiesquiz in ’t Kroegie

Iedere eerste maandag van de maand, we herinneren je eraan met het luchtalarm, is de conXies (spreek uit: connecties) muziekquiz in ’t Kroegie aan het Kerkplein in Hoorn. Deze quiz vol muzikale verbanden start elke maand rond het klokje van 20:23 uur. Tijdens deze langstlopende popquiz van Nederland (de eerste editie was rond de eeuwwisseling en borduurde voort op de Popquiz Connecties in Delft) mag je steeds van twee nummers raden wat ze met elkaar gemeen hebben. Dat kan in de titels zitten of in de artiestennamen, het kan iets muzikaals zijn of een opmerkelijk weetje, over een vibrator of zo …

Deelname is gratis! Wie uiteindelijk de meeste punten heeft, krijgt een gratis consumptie van barman Michiel en onder alle deelnemers wordt een cd verloot. Gewoon omdat het kan! Kom ook eens langs: Kroegie, Kerkplein, Hoorn. Tot dan!

Getagged , , , ,

2 reacties op “CoverX 3466 : Holly Johnson – Dreams That Money Can’t Buy (1991)

  1. Pieter Hoogendoorn schreef:

    Holly Johnson ‎– Dreams That Money Can’t Buy

  2. Blogman schreef:

    Holly Johnson – Dreams That Money Can’t Buy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: