CoverX 3471 : Tyler, the Creator – Cherry Bomb (2015)

Tyler, the Creator – Cherry Bomb (2015)

Tyler, the Creator met zijn vierde album Cherry Bomb (2015)

Cherry Bomb van Tyler, the Creator (2015)

Op het Odd Future-label komt veel moois uit: Frank Orange, Earl Sweatshirt, en deze vrolijke vent Tyler Gregory Okonma onder de naam Tyler, the Creator.

Elke dag een nieuwe coverX

Tyler, the Creator met Cherry Bomb volgt op Mind Bomb van The The. Ja, je zal je kop maar als levensgevaarlijk wapen hebben.

Zo is elke dag een nieuwe conXie te vinden op deze site, met elke coverX. De connectie kun je zoeken in uiteenlopende zaken. Bijvoorbeeld dat deze en het vorige album op een bepaalde manier een vergelijkbare afbeelding hebben, dat de grote hit op beide albums dezelfde titel heeft, of dat op beide platen dezelfde zangeres meezingt. Alles is op conXies.nl mogelijk met deze dagelijkse visuele popquiz. En het leuke is: morgen verschijnt er wéér een nieuwe coverX die opnieuw een overduidelijke connectie heeft met deze plaat. Dat is hoe het koekje wordt verkruimeld hier, of zoiets.

Mooi man. En menson, hou je hier nou van, kijk dan ook even bij de dagelijkse hoezenquiz van Sneeuw of Blogman.

Elke maand een nieuwe conXiesquiz in ’t Kroegie

We herinneren je er bewust aan met het luchtalarm: iedere eerste maandag van de maand is de conXies (spreek uit: connecties) muziekquiz in ’t Kroegie aan het Kerkplein in Hoorn. Deze quiz vol muzikale verbanden start elke maand rond het klokje van 20:23 uur. De eerste editie was rond de eeuwwisseling en borduurde voort op de Popquiz Connecties in Delft, en aangezien hij sindsdien elke maand gehouden is, kunnen we stellen dat het de langstlopende, ononderbroken popquiz van Nederland is. In deze quiz mag je steeds van twee nummers raden wat ze met elkaar gemeen hebben. Dat kan in de titels zitten of in de artiestennamen, dat kan iets muzikaals zijn of bijvoorbeeld een opmerkelijk weetje, over liedjes met 1000 bommen en granaten erin of zo …

Ook uniek aan de quiz: deelname is gratis! Wie uiteindelijk de meeste punten heeft, krijgt een gratis consumptie van barman Michiel en onder alle deelnemers wordt een hypermoderne cd verloot. Gewoon, omdat het kan! Kom ook eens langs menson, in ’t Kroegie, aan het Kerkplein in Hoorn. Tot dan!

Getagged , , , , ,

2 reacties op “CoverX 3471 : Tyler, the Creator – Cherry Bomb (2015)

  1. jono schreef:

    Geen idee wat het is, maar ik vind de hoes wel ontzettend lelijk.

  2. Rick schreef:

    Tyler, the Creator – Cherry Bomb (2015)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: