11 x 2017 : UNKLE feat. Mark Lanegan, ESKA en Twiggy Ramirez – Looking for the Rain

UNKLE feat. Mark Lanegan, ESKA en Twiggy Ramirez

 

Nog even tot nieuwjaarsdag: om de zoveel tijd een van de elf liedjes die voor mij 2017 2017 maakten. Vandaag UNKLE, u weet wel, dat project waarvan Mo’Wax-oprichter James Lavelle eigenlijk de enige constante factor is en dat sinds 1992 met onregelmatige regelmaat met een nieuw album komt.

Dat nieuwe album, het eerste in 7 jaar, heet The Road Pt. 1. Nu weten we dat je doorgaans goed moet uitkijken met het alvast nummeren van je album want er kan zomaar geen tweede deel – of juist geen eerste – komen, maar dit geheel terzijde.

Luister naar Looking for the Rain, mensen. Het is bijna zes minuten genieten van een spannende en tegelijkertijd ontspannende schoonheid. De perfecte combinatie van de lome beats en de krassende stem van Lanegan maakt het een track die zo op een Massive Attack-album zou kunnen staan. Het staat alvast terecht op mijn lijstje van dé nummers van 2017.

Getagged , , , , , , ,

Één reactie op “11 x 2017 : UNKLE feat. Mark Lanegan, ESKA en Twiggy Ramirez – Looking for the Rain

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: