6 reacties op “CoverX 3896 : Ween – 12 Golden Country Greats (1996)

 1. jono schreef:

  Ween – 12 Golden Country Greats (1996)

 2. jono schreef:

  Ween, ach. Nooit zo’n heel bijzondere band gevonden.

 3. bertlaan schreef:

  Geen dag zonder Ween!

 4. André schreef:

  Ween niet bijzonder? Ongelofelijk! Het is godverdorie een van de beste bands van de jaren ’90!

  Dit album is wel een van hun minste, maar Japanese Cowboy en Piss Up a Rope zijn geweldig. Heb ooit aan een Amerikaanse reisgenoot en tevens Ween-fan gevraagd wat dat nou betekende, Piss Up a Rope. Maar dat betekent dus gewoon helemaal niks, gewoon Ween-taal.

 5. jono schreef:

  Meen je dat echt? Ik heb het altijd een nogal stuurloze band gevonden, een beetje vlees noch vis.

  Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik mijn oordeel voornamelijk baseer op de albums Chocolate and Cheese, The Mollusk, en deze dan. En uiteraard het rommelige optreden op Lowlands, maar dat was al in hun nadagen.

  Liedjes als HIV Song, Don’t Shit Where You Eat en Waving My Dick in the Wind heb ik altijd vrij smakeloos gevonden (laat ik zeggen dat het mijn humor niet is), en hun toenmalige radiohitje Freedom of ’76 met die afschuwelijke falsetto-stem vind ik tenenkrommend slecht.
  Neen, Ween is gewoon niet mijn ding, terwijl ik verder best wel van de alternatieve jaren ’90 rockbands ben.

 6. André schreef:

  Dat stuurloze vind ik juist hun charme hebben. Onvoorspelbaar is een betere term denk ik. En het heeft prachtige albums opgeleverd: Chocolate & Cheese, The Mollusk en White Pepper bijvoorbeeld. Ik hou van variatie op een plaat, daarom hou ik ook zo van The Clash en Super Furry Animals, om maar wat te noemen. Enne…..alternatieve rockbands, daar hebben we ‘m weer 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: