CoverX 4149 : Altin Gün – On (2018)

Altin Gün - On (2018)
Het album On komt uit 2018

Jawel! Altin Gün – met onder meer Gino Groeneveld (Jungle By Night) en Jasper Verhulst (Lola Kite, Moss) in het midden – brengt op 30 maart 2018 de langverwachte debuutplaat On uit. Die plaat staat niet alleen op Spotify, hij staat ook helemaal op YoüTübe:

De Amsterdamse band met de herkenbare Turkse invloeden timmert op dat ogenblik al lekker aan de weg aan het timmeren: hun hitje Goca Dünya is in 2017 al door de radiozenders opgepakt. Daarnaast bieden ze voor veel festivals een vrolijk accent tussen alle gitaarbandjes in de programmering, met het karakteristieke getokkel op de bağlama (oftewel de Turkse luit, de saz) van Erdinç Ecevit Yildiz.

Gece van Altin Gün is vandaag uit

De nieuwe plaat van Altin Gün, Gece, is vandaag – uitgerekend op de dag dat ik deze hoes heb uitgekozen – uitgekomen. Hoe mooi kan het soms zijn!

En zo zijn er elke dag weer nieuwe conXies te vinden op dit mooie blog. Plus natuurlijk elke eerste maandag van de maand: de popquiz conXies in ’t Kroegie in Hoorn! Aanstaande maandag is de presentatie in handen van onze grote vriend Dali. Wees erbij, rond het klokje van 20:23 uur!

Getagged , , , , , , , , , ,

Één reactie op “CoverX 4149 : Altin Gün – On (2018)

  1. André schreef:

    Altin Gün – On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: