Snakeskin van Deerhunter bezorgt mij kippenvel

Apart. Sinds een paar weken is Snakeskin van Deerhunter al te horen op Pinguin Radio, en opeens daalt hij in. En niet te kort zelfs. De beat, de drive, prachtig. Alles is goed aan dit nummer. Ik neurie hem al twee weken vrijwel onafgebroken. Vandaag heb ik hem nog maar vier keer gedraaid; zo maar weer even afspelen. En het vinyl van het album Fading Frontier (op 4AD) is uiteraard al onderweg.

Deerhunter – Snakeskin.

Getagged , , , ,

3 reacties op “Snakeskin van Deerhunter bezorgt mij kippenvel

  1. jono schreef:

    Heb hem even opgezocht op Spotify. Inderdaad een erg fijn nummer!

  2. Joes schreef:

    Lekker hoor.

  3. […] oktober merkte ik Snakeskin op, een geweldige voorbode van het album Fading Frontier (wat nu mijn Album van het Jaar blijkt te […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.