11 x 2016 : Klangstof – Hostage

Nog even tot nieuwjaarsdag: elke dag een van de elf liedjes die voor mij 2016 2016 maakten.

Vandaag Klangstof, u weet wel, dat project van de bassist van Moss, Koen van de Wardt. Hij krijgt hulp van mede-Mossers Finn Kruyning en Michiel Stam, en Wubbo Siegers. Driekwart Moss dus, en naast het ontbreken van de stem van Marien Dorleijn is het belangrijkste verschil dat Klangstof uit een veel elektronischer vaatje tapt. ‘Bezwerende indiesongs’, las ik ergens, en ‘filmisch’. Nou, dat klopt wel. We Are Your Receiver was begin dit jaar al een tijdje op Pinguin te horen en Hostage werd voor mijn gevoel helemaal vaak gedraaid. Heerlijk sfeertje dit. En de clip mag er ook zijn!

Klangstof – Hostage

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: