Ik word een beetje paranoid van deze Baskerville

Op zoek naar video’s van Baskerville (vorige week in Manifesto, Hoorn, maar helaas was ik verhinderd) stuitte ik op deze bizarre ‘hit’ van Cindy und Bert. Het stel ken ik nog wel van de cassettebandjes die mijn vader in de auto draaide tijdens onze gezinsvakanties in de jaren 70, maar ik wist niet dat ze ook zó konden klinken.

Cindy und Bert dus, met Der Hund von Baskerville. Übergeil toch?

http://www.youtube.com/watch?v=7iSsVskUcfo

Getagged , , ,

Één reactie op “Ik word een beetje paranoid van deze Baskerville

  1. hiep schreef:

    Het komt me toch enigszins bekend voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.