Duran Durans clipje van The Chauffeur. Kende hem nog niet

30 jaar oud alweer! Maar het blijft een fantastisch nummer, The Chauffeur. De clip, gebaseerd op The Night Porter, kende ik nog niet. Schijnt, net als de extended Godley & Creme-clip van Girls on Film, best nog wat stof hebben doen opwaaien toentertijd, maar het is hooguit een tikkie NSFW tegenwoordig.

The Chauffeur werd overigens prima gecoverd door Deftones in 1997.

Getagged , ,

Één reactie op “Duran Durans clipje van The Chauffeur. Kende hem nog niet

  1. jono schreef:

    Kende alleen de versie uit de briljante liveregistratie As the Lights Go Down uit 1984. Uit de tijd van de videorecorder dus, indertijd wel honderd keer gezien. Genieten. http://www.youtube.com/watch?v=LUt37LoLdwk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.