CoverX 1732 : Frankie Goes to Hollywood – Rage Hard (2002)

Getagged , ,

6 reacties op “CoverX 1732 : Frankie Goes to Hollywood – Rage Hard (2002)

 1. begt schreef:

  ik twijfel nog. heb eerst een afspraak met een stel voor een dj-klus, moet daarna nog zien of ik de quiz ga halen. en dan hangt t er daarnaast nog van af of een van mijn teammannen mee wil, want alleen doe ik de conxies niet meer..

  • Herr Meijer schreef:

   Je kunt vást rekenen op André en Robert. Of op mijn vriendje Freek. En anders koppel ik je wel aan een andere fijne flierefluiter. Conxies is puur olympisch: de absorptie van goede muziek is hoofdzaak. Zeker op dit 12-jarige jubileum!

 2. Herr Meijer schreef:

  Qua Hint: deze band heeft de Battle of Los Angeles nog niet meegemaakt, maar dat zit er wel aan te komen

 3. Wilfred schreef:

  Frankie Goes To Hollywood – Maximum Joy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.