Quatre Mains qua 3voor12

Vanavond mogen we naar een kleinschalig optreden van de grootste band van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden, opnames voor 3voor12. Lachen! Zin in, natuurlijk.

Nadat de Russen en de Pruisen de Fransen zo’n tweehonderd jaar geleden hadden verdreven, werd in 1813 Koning Willem I de koning van de reedsgenoemde bufferstaat. Toentertijd waren we eensgezind in het anti-Frans, nu is de Franse taal de splijtzwam voor compleet België. Vlaanderen, kom er gewoon weer bij, zou ik willen zeggen. De voordelen zijn enorm: we krijgen onder andere de fraaie steden Brugge en Gent erbij, we weten weer waar de lekkerste bieren en frieten te halen zijn, wat betere muzikale smaken zijn plus de betere festivals en bovendien komt Jan Vertonghen dan gewoon lekker voor Oranje spelen.

Hoe dan ook, dEUS doet zijn nieuwste single dus in het Frans. Ach ja. Waarom ook niet.

dEUS – Quatre Mains

Getagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.