Willie Nelson meats The Scientist

Prachtig, prachtig. De ellende die ‘we willen allemaal zo veel en zo goedkoop mogelijk vlees eten’ heet, vertaald in een schitterende animatie. Deze reclame voor de duurzame fastfoodketen Chipotle (oké, voor 92% in handen van de gouden M, en oké, géén vlees eten is nog altijd het duurzaamst, maar hé, het is een begin!) is terecht in Cannes uitgeroepen tot ‘Beste Reclamefilmpje van de Wereld’. Kijk en luister naar Willie Nelsons speciale versie van Coldplay’s The Scientist en ach, misschien denk je nog eens twee keer na voordat je weer klakkeloos je kiloknallertje koopt voor weinig.

Willie Nelson – The Scientist

Getagged , , , ,

Één reactie op “Willie Nelson meats The Scientist

  1. Jono schreef:

    Prachtig! Zo veel mooier ingezongen dan die lijzige uitvoering van Coldplay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.