Waarom dat Novastar stiekem behoorlijk goed is? Because.

Ons wisselgeld op de vraag waarom we muzikaal gezien prima stroken met onze Vlaanderburen komt uit Sittard en is Joost Zweegers’ Novastar. Because is typisch zo’n liedje dat je doet denken aan die ene verloren liefde, Novastar typisch zo’n artiest die vergeten wordt bij het samenstellen van een muziekfestival. Maar Nihilzzz en hiep zijn fan, dus er bestaat zoiets als gerechtigheid. Nummer vier van Almost Bangor, Tunnelvision, is al fantastisch, maar dit is toch wel het prijsnummer van de plaat, Because.

Novastar – Because

Getagged , , , ,

Één reactie op “Waarom dat Novastar stiekem behoorlijk goed is? Because.

  1. hiep schreef:

    Lekker hoooooooooorrr!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.