Ik draai de nieuwe Grizzly Bear Yet Again

Man man man, dat nieuwe album van Grizzly Bear – Shields – is op zijn minst weer meesterlijk te noemen. Je moet hem natuurlijk eerst een paar keer goed luisteren voordat alle vernuftige loopjes en geluidjes op hun plek vallen en de prachtige melodieën zich ontvouwen. Maar hij wordt boeiender en boeiender. Nu al een eindejaarstopper.

Deze clip kan ik ook zo drie, vier keer achter elkaar bekijken. Yet Again is de terechte titel. De fijne videoclip erbij kent een opmerkelijk einde, zodat de kans op hitsucces meteen de kop wordt ingedrukt. Geeft niks: ik houd Grizzly Bear net zo graag voor mezelf – en natuurlijk voor jullie.

Grizzly Bear – Yet Again

Getagged , , ,

Één reactie op “Ik draai de nieuwe Grizzly Bear Yet Again

  1. Joes schreef:

    Dit klinkt erg goed. In de categorie kunstschaatsen: http://www.youtube.com/watch?v=0josogGa6hw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.