Do yourself a favour met Wallpaper

Ha, tussen de grote bakken ellende in de mega top 50 die ik nu luister duikt af en toe een nét iets anders plaatje op, een liedje dat nét even frisser klinkt dan de standaardmeuk. Een lekker deuntje, met precies de juiste trendy bliepjes op de goede plek, waarvan je toch even opkijkt als je hem hoort. Dat is het Zweedse Staygold dus, die samen met Style of Eye en Pow, verantwoordelijk zijn voor het lekker verslavende Wallpaper. Deze week alweer op drie, en een factor driehonderd beter dan de nieuwe nummer 1, oftwel dat Sandra van Nieuwland-meiske dat Ben Howards superliedje afschuwelijk verziekt.

Getagged , , ,

2 reacties op “Do yourself a favour met Wallpaper

  1. Blogman schreef:

    Lekker nummer wel !

  2. Joes schreef:

    Ik had deze al na mijn quiz aanbevolen. Lekker plaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.