CoverX 1946 : Twisted Willie (1996)

CoverX1946

Getagged , , , , ,

5 reacties op “CoverX 1946 : Twisted Willie (1996)

 1. Wilfred schreef:

  VA – Twisted Willie – A Tribute To Willie Nelson

 2. Wilfred schreef:

  Met o.a. Johnny Cash, The Presidents Of The United States Of America & Waylon Jennings

 3. Rick schreef:

  Reactie n.a.v. twitterdialoog met Herr M:

  In 1996 deed ik een weekendje Hamburg met een paar regulars van de Connecties-Delft, waaronder Leo Koot en Peter Rijnsburger. Het was een van de weekenden tussen de beide wedstrijden van de halve finale Champions League tussen Ajax en Panathinaikos. Ajax was huizenhoog favoriet maar verloor de eerste wedstrijd thuis met 0-1. Leo was Rotterdammer en Feyenoordfan. We hadden het over de wedstrijd en hij dacht (niet onredelijk) dat Ajax na de thuisnederlaag waarschijnlijk de finale niet zou halen. Ik zei dat ik verwachtte dat Ajax in Griekenland de onverwachte tegenslag zonder probleem zou wegwerken. Nul drie ofzo, zei ik. Daar maakten we een weddenschap van, om een cd.

  Een paar dagen later deed Ajax precies wat ik had voorspeld, winnen met 0-3 in Athene. Dat was geen bluf (okee een beetje misschien); Ajax was zo zelfverzekerd op dat moment, ik zag dit gewoon gebeuren.

  Ik won dus de weddenschap en Twisted Willie was de cd die ik koos. Er staat een bonustrack op die je kunt beluisteren door bij het begin van nummer 1 de cd terug te spoelen. Op de computer lukt het niet, ik ga na het voetballen kijken of het lukt op de cdspeler in de pronkkamer.

 4. Rick schreef:

  Pas op de vijfde cd speler lukte het om terug te spoelen naar nummertje min één. Het was een soort van interview met Johnny Cash over Willie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.