If I had a Tail, al dagen in mijn kop

Super hoor, dat nieuwe album van Queens of the Stone Age. Josh Homme zingt meer, er is meer plek voor rustige nummers maar het wordt nergens irritant of vervelend. Nee, het rockt als een malle, met natuurlijk een paar geweldige uitschieters. Zoals dit: If I Had a Tail. Zit dus al dagen en dagen in mijn kop, dus ik dacht: kom, die plaats ik eens.

Giuchie, Giuchie – Oh La La – Do Run Run – You Won’t Get Far. Prima lyrics, natuurlijk đŸ™‚

Dit is Queens of the Stone Age – If i Had a Tail

2 reacties op “If I had a Tail, al dagen in mijn kop

  1. Nihilzzz schreef:

    En niet te vergeten: Leuk clippie!

  2. Joes Beerepoot schreef:

    Lekker hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.