Vanavond doen Dave en Kevin de conXiesquiz

Mensen, Dave en Kevin doen hem vanavond, de enige echte conXiesquiz. Altijd lastig op papier, natuurlijk, maar in de praktijk een supergezellige avond met mooie nummers en uiteindelijk vaak best wel goed te doen met een beetje luisteren en puzzelen.

Dus laat je breiwerk even liggen, vergeet dat je Inferno nog wil gaan lezen, verplaats je vergadering en kijk nog 1 keer op 9292.nl voor eventuele soepele openbaarvervoerverbindingen. Het lommerrijk gelegen Kroegie aan het nog immer fietsenstallingloze Kerkplein is er helemaal klaar voor vanavond.

Rond het klokje van 20:23 uur is dat. Geloof mij maar als ik zeg:

Nú al zin in!

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.