11 x 2016 : Black Mountain – Florian Saucer Attack

Nog even tot nieuwjaarsdag: elke dag een van de elf liedjes die voor mij 2016 2016 maakten.

Vandaag Black Mountain, u weet wel, die Canadese band die in 2005 meteen al verraste met hun titelloze debuut en vervolgens met opvolger In the Future (2008) alle psychedelische rockersharten stal. Dit jaar kwam, in de beste tradities van Led Zeppelin, hun vierde album genaamd IV uit die iedereen weer bij de les heeft gebracht: langwerpige, uitwaaierende nummers met af een toe een puntig rockertje dat dan weer heel geschikt is als single. Doe er een maf getekend clipje met rare insecten en andere psychedelica erbij, en je hebt gewoon een van de betere liedjes van 2016 te pakken.

Black Mountain – Florian Saucer Attack

Getagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.