8 reacties op “CoverX 3595 : Ariana Grande – Dangerous Woman (2016)

 1. clismo schreef:

  Ariana Grande – Dangerous Woman
  staat er een Focus-cover op?

 2. jono schreef:

  Het zal wel weer aan mijn beperkte denkvermogen liggen, maar ik zie wederom geen enkele connectie. Of het moet iets van leer zijn, maar dat is dan waarschijnlijk weer te ver gezocht.

 3. jono schreef:

  https://www.musicmeter.nl/album/538165

  Hierop geen focus te vinden hoor. 🙁

 4. jono schreef:

  Maar pfoe, je maakt het ons niet echt makkelijk.

  De oorspronkelijke eerste single “Focus” kwam uit op 30 oktober 2015. Hoewel het nummer niet de eerste single was, staat het nummer ook niet op het album Dangerous Woman. Echter, staat het nummer op de Japanse editie van het album als bonustrack.

  Bron: wikipedia.

 5. jono schreef:

  Tsja, wat moet ik hier nou van denken. Ik kijk dagelijks even op deze site, meestal aan het eind van de middag want dan heb je de meeste kans dat er een nieuwe coverX staat. Meestal herken ik de hoes niet, dus dan wordt het even puzzelen aan de hand van de mogelijke connecties. Soms ben ik wel een kwartier, twintig minuten bezig op MuMe. Googelen op afbeeldingen doe ik niet, dat vind ik te makkelijk.
  Maar een onbekende bonustrack van de Japanse persing als connectie, dat maakt het er voor mij natuurlijk niet eenvoudig op. Maar gelukkig zijn de connecties over het algemeen goed te doen.

  Ik vind het trouwens jammer dat je bijna nooit meer iets plaatst in de categorieën wat beweegt/wat klinkt/wat verbeeldt. In het verleden plaatste je regelmatig filmpjes van je laatste muzikale ontdekkingen, en dat mis ik eigenlijk best wel. Volgens mij heb je namelijk veel meer te melden dan maanden achtereen alleen maar gefotoshopte afbeeldingen van een platenhoes.

  Tot zover mijn goedbedoelde feedback. Ik kom graag op je site, en uiteraard blijf ik gewoon meedoen.

  • Herr Meijer schreef:

   Bedankt hoor! Prima. Goede punten. En als ik alle tijd van de wereld had zou ik er ook wat mee gaan doen.

   En nogmaals, het is maar als hint bedoeld, die conXie. Ik ken hoezensites die vaak niet eens een hint géven joh 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: