Bepaald niet Unpleasant

Dat was weer een zeer geslaagd avondje gisteren, de Oktoberfest-huiskamerquiz bij Joes. Een man of zestien in totaal die hebben kunnen genieten van ronde na ronde na ronde. Veel goede muziek, goed afwisselend, een paar erg slim bedachte rondes en – gelukkig – ook de nodige bizarre hersenkronkels van Joes. Genoeg koud pils ook, en veel goede zorgen van moeder de vrouw. Bravo!

Natuurlijk komen er ook dingen voorbij waarvan je werkelijk nog nooit gehoord hebt. Dit bijvoorbeeld, nota bene uit Utrecht: Most Unpleasant Men, met Princess. Heerlijk liedje, tikkie Coparck, met een geinig in elkaar gezette videoclip.

Nú al zin in de volgende huiskamerquiz.

Getagged , , , , ,

Één reactie op “Bepaald niet Unpleasant

  1. hiep schreef:

    Ik wist niet dat Boris Karloff uit Utrecht kwam.
    maar het avondje was zeker geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.