Betoverende Video Games van Lana Del Rey

Kent u Mazzy Star toevallig, met die heerlijke Hope Sandoval? Ik moest er in elk geval direct aan denken toen ik de Megahit van deze week, Video Games, voor het eerst hoorde – dankzij dit café, jawel! – want Lana Del Rey (spel die naam maar niet achterstevoren) heeft ook dat heerlijk zwoele, nasale stemgeluid. Daarnaast springen Nancy Sinatra, Susanna Hoffs, Stevie Nicks en Amy Winehouse door mijn hoofd. Tja, dan kijk ik niet vreemd op dat Pitchfork dit de beste nieuwe song vindt.

Maar vergeet al die andere namen en luister zelf. Want: poeh! Wat een talent die Lizzy Grant, zoals ze eigenlijk heet. En wat een lekker melancholisch clipje, ook.

Nou, dan maar meteen haar optreden gisteren bij Jools erachteraan. Gewoon, omdat het kan.

Getagged , , , ,

2 reacties op “Betoverende Video Games van Lana Del Rey

  1. Dennes schreef:

    Gefeliciteerd met uw nieuwe webstek, Herr Meijer! Ziet er strak uit.

    Maarre, zou U, net zoals bij Blogman en Sneeuw, willen overwegen om bij de posts zelf bovenaan een doorklikker naar de volgende post te zetten? Dan hoeft men niet telkens via de main page naar de volgende en vorige posts. Zeker lekker bij een paar dagen terug moeten lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.