Oh ja, straks is dat Amerikaanse gedoe met die pompoenen

Goed idee voor de volgende uitvoering van Lijstjes: wat zijn de beste nummers van precies twintig jaar geleden, The Year that Punk Broke. Deze was in elk geval heel belangrijk voor me: Rhinoceros. Fijn. Juist vandaag, of nou ja, heel binnenkort dan (maar vanavond is het Halloween in t Kroegie en Swaf en zo).

Getagged , ,

Één reactie op “Oh ja, straks is dat Amerikaanse gedoe met die pompoenen

  1. Rick schreef:

    Om de grunzj enzo even te vergeten: 1991 was ook het jaar van Safe From Harm van Massive, Vincent Black Lightning 1952 van Richard Thompson, Texarcana van REM, Cordelia van The Tragically Hip, Tucamcary van Freedy Johnston, Change The Style van Son Of Bazerk, Slow Bus Moving van Fishbone en natuurlijk Klem 2 van de Raggende Manne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.