No 5-decemberquiz, No Surprises

Geen idee of u allen nog massaal sinterklaasfeest gaat vieren deze maandag, met vileine gedichten en gammele surprises. Daar heb ik in huize Meijer gelukkig geen last van, maar toch hè, ieder zijn ding. Voor de zekerheid is de Conxiesquiz van Jaab deze maand toch maar even op een weekje later gezet. Zet maar in uw agenda: 12 december, Conxiesquiz. Bel ik ondertussen nog even de gemeentes, of ze het luchtalarm ook een weekje willen verplaatsen.

http://www.dailymotion.com/video/xctwtv_radiohead-no-surprises_music

Getagged , , , , , ,

2 reacties op “No 5-decemberquiz, No Surprises

  1. Joes schreef:

    Gammele suprises? Ik moest een half uur met beitel en hamer slaan en een bloedblaar op mijn duim later had ik mijn kado. Voor de zekerheid had mijn zwager namelijk een sterker soort beton gekozen om mijn kado in te verstoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.