Vanavond: de Conxiesquiz van Jaab

Het is maandag 12 december, een week na Sinterklaas. Rond de klok van 20:23 uur is het de beurt aan Jaab om de Conxiesquiz te presenteren. Dat betekent in ieder geval 16 fraaie grepen uit 50 jaar pophistorie.

Het is net als met Ajax dat met een onthutsend zwakke reservebank denkt in de Champions League toch een kans te maken: meedoen is belangrijker dan winnen. Deelname is hier echter gewoon gratis, en dan verloten we onder alle deelnemers ook nog eens een kakelvers cd’tje.

Dus regel alsnog de oppas, begin wat eerder met je eetclub en vergeet even dat je aan je studie wilde, en kom gewoon naar Michiel zijn mooie Kroegie.

Tot straks! Nu al zin in.

Getagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.