CoverX 3718 : Duff McKagan – Believe in Me (1993)

Believe in Me van Duff McKagan

Duff McKagan - Believe in Me (1993)

Het soloalbum van de bassist van Guns ’n Roses, Duff McKagan, komt uit 1993 en heet Believe in Me

Michael Andrew McKagan is al jaren bassist van Guns ’n Roses als hij in 1993 met een soloalbum komt, vol samenwerkingen met vriendjes uit het wereldje, zoals Sebastian Bach, Jeff Beck en Lenny Kravitz. De openingstrack is gelijk het titelnummer en daarbij is de hulp van Slash zeer welkom.

Het is niet verrassend dat mr. Duff een behoorlijk aandeel had in het geluid van Guns ’n Roses, dat hoor je hier wel aan af. Toch is het nergens briljant of uitzonderlijk, gewoon een goeie rockplaat. Guns ’n Roses is duidelijk een synergetische optelsom van de kwaliteiten van de afzonderlijke bandleden.

Getagged , , , , ,

2 reacties op “CoverX 3718 : Duff McKagan – Believe in Me (1993)

  1. rickbuur schreef:

    Duff McKagan – Believe in Me

  2. Rick schreef:

    Duff McKagan – Believe in Me

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: