CoverX 3775 : Paramore – Brand New Eyes (2009)

Brand New Eyes van Paramore

Paramore - Brand New Eyes (2009)

De vlinderhoes van Paramore, Brand New Eyes uit 2009

Ja, 2 april zat hij nog in de conXiesquiz van Lex en Patricia, Brick by Boring Brick van Paramore. Voor wie dat allemaal voor het eerst was: de band is in 2004 al opgericht door zangeres Hayley Williams en drummer Zac Farro en ze komen uit Franklin, Tennessee.

Brick by Boring Brick is een van de singles van het album Brand New Eyes, de opvolger van het succesvolle Riot! uit 2007. Het album heeft een vlinderhoes – daar zijn er vele van – en in de videoclip komt de vlinder ook terug:

Door de aanwezigheid van Brick by Boring Brick is gelijk het steentje gelegd naar de coverX van gisteren, Brick by Brick van Iggy Pop.

Zo hebben we elke dag een nieuwe connectie op conXies.nl, en het leuke is: elke eerste maandag van de maand is er een heuse conXiesquiz in ’t Kroegie in Hoorn. Als je de sirenes hoort, weet je: hopla! Vanavond conXiesquiz!

Getagged , , , , ,

2 reacties op “CoverX 3775 : Paramore – Brand New Eyes (2009)

  1. André schreef:

    Paramore – Brand New Eyes

  2. jono schreef:

    Deze plaat ken ik dan weer niet. Ik ken wel die andere, met Misery Business, The Only Exception en That’s What You Get. Die stond indertijd op m’n iPod. Het latere werk ken ik niet, ben ze eerlijk gezegd een beetje uit het oog verloren. Ik heb inmiddels een paar nummers geluisterd, maar het is vooral meer van hetzelfde.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: