5 reacties op “CoverX 3837 : Westlife – World of Our Own (2001)

 1. André schreef:

  Westlife – World of Our Own

 2. jono schreef:

  Ah, bekend van Uptown Girl. Maar die staat hier helaas niet op. 🙂

   • jono schreef:

    17 liedjes maar liefst, maar Uptown Girl staat er echt niet tussen hoor…

    • jono schreef:

     Oooooh, ik zie het nu. Een van de bonustracks.

     Dat deden ze in die tijd wel vaker. Dan had een band een grote hit met een nummer dat oorspronkelijk niet op het album stond. Vervolgens werd er dan een special edition uitgebracht, met dat extra nummer, om de verkoopcijfers nog even op te krikken.

     Björk met Debut is ook zo’n voorbeeld. Ik heb de oorspronkelijke uitgave nog in huis, zonder Play Dead als extra track. Nadat dat een hit was geworden werd er een nieuwe versie van Debut uitgebracht, met dat extra nummer er op. En die staat nu dus bij iedereen in de kast.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: