CoverX 4133 : Clean Bandit – New Eyes (2014)

New Eyes van Clean Bandit

clean bandit - new eyes

Ongelofelijk maar waar, de nummer 1-single Rather Be werd in januari 2014 uitgebracht. Om je een indruk te geven: toen werd er nog niet gepraat over een Brexit, mocht Gijs Hoogland nog geen biertjes drinken en was het huilen met de pet op met het Nederlandse voetbal. Een eeuwigheid geleden.

Het Engelse trio Clean Bandit bestaat uit Jack en Luke Patterson en Grace Chatto. Ze kennen elkaar van de universiteit van Cambridge en begonnen in 2009 nog als kwartet met Milan Neil Amin-Smith. Voor praktisch alle singles wordt een featuring ingezet, zoals Sean Paul, Zara Larsson, Demi Lovato en Ellie Goulding. Een van de eerste singles heette Rihanna, wat dan weer níet een featuring was.

Rather Be heeft een featuring van Jess Glynne. Oké, oké, pas op 2:40 is de échte zangeres hiervan te zien.
Getagged , , , , ,

Één reactie op “CoverX 4133 : Clean Bandit – New Eyes (2014)

  1. Gijs Hoogland schreef:

    Ha!

    Clean Bandit – New Eyes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: