CoverX 4413 : Miley Cyrus – Younger Now (2017)

Younger Now van Miley Cyrus komt uit 2017 en bevat de hit Malibu

Younger Now is het vijfde studioalbum van voormalig Disney-sterretje Miley Cyrus. Op deze zeker niet-onaardige plaat van het petekind van Dolly Parton staat de grote internationale hit Malibu. De video ervan zal ik je natuurlijk niet onthouden:

Op het album komt na de titelsong Younger Now en Malibu het nummer Rainbowland, een duet gezongen met, jawel, Dolly Parton.

In 2012, toen Miley geen Hannah Montana meer was zong ze tijdens een Backyard Session al een grandioze versie van Partons topsong Jolene. Hier is Destiny Hope Cyrus dus nog net 19.

Daarna ging het even een totaal andere kant op. Kort kapsel, bizarre socialmediaposts, bloot op een sloopkogel voor de video van Wrecking Ball, blowen tijdens een MTV-gala in 2013, huwelijk en scheiding met Australische acteur Liam Hemsworth en … ach. Alles voor de aandacht.

Uiteindelijk is het toch wel goed gekomen met mevrouw. In de aflevering ‘Rachel, Jack and Ashley, Too’ van seizoen 5 van Black Mirror zie je haar acteertalent. Er zit nog een prachtige surprise aan het einde van de aflevering: Ashley O pakt haar gitaar en speelt in een club Head Like a Hole van Nine Inch Nails. Je zou bijna zeggen: breng gerust eens een rockalbum uit.

Getagged , , , , , , , , , ,

Één reactie op “CoverX 4413 : Miley Cyrus – Younger Now (2017)

  1. bertlaan schreef:

    Miley Cirus- Younger now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.